Dieren en Toebehoren

Een krabton kopen

zaterdag, 16-7-2016  

Bent u op zoek naar een leuk speeltje voor uw kat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U hebt bijvoorbeeld een kitten gekregen, een ander woord voor jong poesje. Of misschien hebt u een kat uit het asiel gered. Misschien hebben familieleden of vrienden niet langer de gelegenheid om voor hun kat te zorgen. Dat is erg vervelend maar als u wel de ruimte kunt bieden, wie bent u dan om te weigeren? Dit zijn lieve beestjes terwijl ze veel minder aandacht nodig hebben dan honden. Koopt u de belangrijkste accessoires opnieuw of voor het eerst. Dat is zeker een goed idee als het gaat om een kat die u hebt gered, dan wordt de kat niet continu aan haar verleden herinnerd. Wilt u daarom graag een nieuwe krabpaal hebben? Koopt u dan eens iets origineels dat tegelijkertijd niet slecht staat bij de rest van uw interieur: koopt u eens een krabton. Een dergelijke ton is zoals de naam al zegt een rond voorwerp met aan de buitenkant het materiaal dat katten kunnen gebruiken om hun nagels mee te slijpen. En dat is broodnodig want nagels van katten groeien veel sneller aan dan de nagels bij mensen. En om ze de hele tijd te moeten knippen, dat vinden ze meestal niet zo prettig. Daarnaast is het niet natuurlijk en u wilt natuurlijk dat de natuur, voor zoverre mogelijk, zijn gang kan gaan in en rond uw huis. Dat is wederom een goede reden om een krabton te kopen en een krabton koopt u natuurlijk via onze website. In de rest van deze tekst gaan we u zeker uitleggen wat we nog meer aan krabpalen en dergelijke accessoires in onze catalogus hebben en tevens leggen we u uit hoe u snel en eenvoudig een krabton kunt bestellen. Dat is trouwens een eitje zoals u in de volgende alinea wel zult lezen. Wist u dat de krabton kan worden uitgebreid met allerlei leuke accessoires? Zo is het al mogelijk voor de kat om in de krabton te gaan slapen. Wilt u er een paal aan vastmaken? Bijvoorbeeld zodat u meerdere verdiepingen kunt maken en kunt aankleden met allerlei kussentjes waarop ze kunnen slapen? Bij ons bent u ook voor dit soort uitbreidingen aan het juiste adres. We denken graag met u mee en gaan zo snel mogelijk op zoek naar een gepaste oplossing.

U wilt het beste voor uw kat: koop een krabton

Een krabton is een ton waar uw kat of katten heerlijk in kunnen slapen. Ook kunnen ze er bovenop liggen, vergeet niet om een lekker zacht kleedje te kopen. Er zitten diverse gaten in zodat uw katten van allerlei kanten de krabton in kunnen kruipen als ze daar de behoefte aan hebben. Omdat een krabton vrij groot is, is dit een geschikt artikel als u meerdere katten hebt. De kleuren waarin we op dit moment een krabton leveren zijn:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Donkerbruin
  • Lichtgrijs
  • En beige

Daarnaast hebben we een speciale ton met de quote “home sweet home” erop verwerkt en ten slotte hebben we een ton in teddybeer kleuren. Zo is er voor iedereen en voor elke kat een leuke krabton die tevens goed bij de rest van uw interieur staat. U hebt waarschijnlijk een speciale plek in de woonkamer waar uw kattenspullen liggen zoals speelgoed en misschien een mandje of kleedje. Uw krabton zal er niet opvallen. Het belangrijkste gedeelte van de krabton is de buitenkant. Dat is immers het gedeelte waaraan katten hun nagels mee slijpen. Het is gemaakt van stevig materiaal zodat een krabton een kattenleven lang mee kan! Misschien wilt u er wel meerdere hebben. Het is geen gek idee om bijvoorbeeld op zolder ook een krabton neer te zetten. De kans dat uw katten het hele huis aflopen en ook vaak op de zolderverdieping slapen is vrij groot. Geef ze daarom de gelegenheid om overal hun nagels te slijpen. En aangezien dit product multifunctioneel is, geeft u uw kat de perfecte gelegenheid om overal te kunnen slapen. En dat hebben ze toch zeker verdiend!

Vandaag besteld? Dan hebt u het morgen al in huis.

Als u inderdaad vandaag nog uw bestelling plaatst, dan is de kans vrij groot dat u het morgen al in huis hebt. Dat komt omdat wij elke ton of paal standaard op voorraad hebben. Een online bestelling maken is vrij eenvoudig. Klikt u aan welke krabton u wenst. Dan kunt u direct afrekenen. Vult u uw contact- en adresgegevens in op het online formulier. Dan betaalt u via PayPal, iDEAL of met uw creditcard. U krijgt van ons een bevestiging in uw inbox en ook een e-mail als uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Hebt u hier toch nog vragen over? Stelt u ze dan aan onze klantenservice. We zijn via de mail en telefonisch bereikbaar. Kijkt u trouwens ook eens naar de andere producten die we op krabpaal.nl aanbieden. Zo hebben we naast vele tonnen ook leuke krabpalen die u zo klein of zo groot u maar wilt kunt kopen. U kunt ze aan elkaar bevestigen en minihuisjes maken voor uw kat. Dat gaat u zeker lukken als u er krabplanken bijkoopt want deze planken zijn aan uw palen te bevestigen. Die planken kunt u zien als bruggetjes voor uw kat maar ze kunnen tevens worden gebruikt om hun nagels mee te slijpen. Op zoek naar speeltjes? Kijkt u dan bij de kattenspeeltjes of op onze “sale-afdeling”.


Comments are closed.