Dieren en Toebehoren

PE Dogs

dinsdag, 2-9-2014  

Het is een algemeen gegeven dat men honden kan trainen om leuke kunstjes te doen. Misschien heeft u uw eigen huisdier een vermakelijk trucje bij kunnen brengen. Honden zijn echter in staat tot het leren van meer fysiek uitdagende en sportieve vertoningen. Dit soort trainingen komt voor op een meer professioneel niveau. Honden worden dan afgericht voor specifieke doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de blindengeleidehond of de politiehond die helpt bij het opsporen van vermiste personen. Bij specialist in africhtingsartikelen PE Dogs richten ze zich op deze professionele tak van honden trainen. De letters P en E in PE Dogs staan voor Professional Equipment. PE Dogs is dan ook leverancier van kwalitatief en vakkundig gemaakt en geselecteerde voorwerpen en gereedschappen voor hondendressuur. Een leuke bijkomstigheid is dat PE de afkorting is voor het Engelse begrip “physical excercise”, dat het schoolvak gymnastiek aanduidt. Ook deze interpretatie van de twee hoofdletters in PE Dogs is in feite een geldige, aangezien het bedrijf producten levert voor fysiek actieve dieren. Men kan PE Dogs ook wel beschrijven als een speciaalzaak voor hondensportartikelen. Professionals die beroepsmatig bezig zijn met het trainen van honden voor fysiek veeleisende taken kunnen zich tot PE Dogs wenden voor de beste kwaliteit spullen en tools. Ook particulieren kunnen probleemloos gebruikmaken van de diensten van deze leverancier. Op verzoek wordt ook de beginnende hondentrainer op klantvriendelijke wijze van advies voorzien.

Wat PE Dogs te bieden heeft

PE Dogs is een specialistisch Nederlands bedrijf dat trainingsartikelen voor honden verkoopt. Met een eigen website (die tegelijk functioneert als webwinkel) en een Facebook pagina zetten ze zich prominent in de markt als de meest vakkundige in het vakgebied. PE Dogs is specialist als het gaat om het professioneel en respectvol trainen van honden. Zij leveren allerlei producten waarmee men als hondentrainer zijn doel gemakkelijk en vlot kan bereiken. Zo bestaat het assortiment van de webwinkel onder andere uit:

  • anti-blafbanden
  • lijnen, halsbanden en tuigjes
  • bijtmouwen
  • muilkorven
  • hondenschoenen

Zoals u ziet dienen sommige spullen om de hond uit te dagen om tot actie over te gaan, terwijl andere er juist toe dienen de impulsieve en mogelijk agressieve aard van het dier onder controle te krijgen en te houden. Deze spullen zijn hard nodig bij het africhten van jonge, agressieve of speelse honden. Bovendien ontwikkelt de manier waarop men hondenafrichting in de praktijk brengt continu. Om bij te blijven met huidige ontwikkelingen volgt PE Dogs deze ontwikkelingen op de voet. Het is een bedrijf dat goed op de hoogte blijft en inspeelt op de meest recente nieuwe stappen die worden gezet in het vakgebied. Zo zijn ze altijd in staat om de meest toepasselijke artikelen voor hun klanten te selecteren. Mocht een product dat u nodig heeft bij uw trainingen niet leverbaar zijn, dan doen zij hun uiterste best het alsnog voor u te bestellen. Zelfs wanneer het gewenste product nog helemaal niet bestaat kan PE Dogs u assisteren en het ontwikkelingsproces in gang zetten. Zij staan dus ook open voor uw ideeën om de professionele hondenafrichting diervriendelijker, duurzamer en efficiënter te maken. Om PE Dogs simpelweg een verkoper van africhtmaterialen te noemen zou daarom ook en understatement zijn en geen recht doen aan de functie van het bedrijf in het vakgebied. Het bedrijf heeft naast een uitgebreid aanbod aan artikelen namelijk tevens een grote hoeveelheid kennis in huis op het gebied van het africhten van honden. Bent u een beginnend hondentrainer en heeft u behoefte aan advies of tips, ook dan bent u bij PE Dogs aan het juiste adres. Omdat PE Dogs geen grote franchise is, is het gemakkelijk met de werknemers in contact te komen en is de geleverde service persoonlijk en speciaal op uw situatie en specifieke verzoeken afgestemd. Voor elke aankoop bij PE Dogs geldt een snelle afhandeling, gratis verzendkosten vanaf een bedrag van 50 euro en een bedenktermijn van twee weken.

Gezond eten voor de hondenatleet

U kent misschien wel die atleten die een dieet volgen waarbij ze 10 000 calorieën per dag dienen te verorberen. Voor de topsporter is dit verantwoord, omdat hij met zijn professionele full time sportbaan gemakkelijk al deze calorieën verbranden. Sterker nog: zonder deze extra voedingsstoffen zou hun lichaam de zware training niet eens aankunnen. Dit geldt natuurlijk in vergelijkbare mate voor andere dieren, zoals honden. Net als iedere andere atleet moet de sporthond goed eten om in balans te blijven en zijn prestatieniveau hoog te houden en te verbeteren. Ook voor deze doeleinden heeft PE Dogs een productlijn in de aanbieding. Met droogvoer speciaal ontwikkeld voor de sportende en fysiek actieve hond komt PE Dogs tegemoet aan de behoefte van een evenwichtig dieet van het trainende dier. Om welke soort hond het ook gaat en hoe oud het beestje ook is, PE Dogs heeft met PEDogs ProDogfood voor elk individueel dier een gepast dieet in huis. Dit hondenvoer bestaat uit allerlei voedzame ingrediënten, zodat uw hond elke dag weer de aanbevolen hoeveelheden vitamines en calorieën binnen krijgt om zijn sportieve bestaan te garanderen en te voldoen aan de fysiek zware eisen van een trainingsprogramma. Het juiste voedingspatroon vormt zo de kers op de taart (bij wijze van spreken) voor een geslaagde training. Bovendien wordt er persoonlijk voedingsadvies geboden en kan het hondenvoer gratis binnen drie werkdagen bij u thuis of op het werk bezorgd worden. Met de artikelen en voedingslijn van deze aanbieder heeft elke hond de potentie een steratleet te worden.


Comments are closed.