Dieren en Toebehoren

Hebt u ook natvoer voor de hond nodig?

donderdag, 26-5-2016  

Honden zijn echte vleeseters. Ze eten het liefst vlees, zoals rund, kip, vis en nog veel meer verschillende soorten. Toch bestaat het grootste gedeelte van de diervoeding uit granen, met hoogstens een beetje dierlijke bijproducten. Het is dan ook geen wonder dat er vele hondjes zijn die hun dagelijkse maaltje niet met veel plezier opeten. Natvoer voor de hond is dan een betere optie, maar vaak bestaat dit voor een groot deel uit water. En het is eigenlijk ontzettend zonde om voor kraanwater in het natvoer voor de hond te gaan betalen. Hebt u ook het gevoel dat uw hond wel eens wat anders zou lusten? Wilt u ook dat uw hondje een stuk gezonder wordt, door natuurlijke diervoeding? Probeer dan eens het natvoer voor de hond van Platinum. Dit is een bedrijf, dat enkel en alleen natuurlijke voeding voor dieren produceert en verkoopt. Wij vinden het namelijk niet meer dan logisch om natvoer aan de hond te geven dat bestaat uit die voedingsmiddelen die de hond van nature nodig heeft. Dus heeft u zelf zo’n huisdier, bijvoorbeeld een prachtige Dalmatiër? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om over te gaan op een natuurlijk alternatief voor hem. Hij zal u heel erg dankbaar zijn voor deze beslissing, want hij kan dan weer gewoon het eten naar binnen werken waar hij het meeste van houdt. Ons natvoer voor de hond is zorgvuldig samengesteld en bestaat voor meer dan tachtig procent uit verse vlees of verse vis. Het is maar net waar uw keuze naar uit gaat. Het is algemeen bekend dat mensen zich een stuk vitaler voelen als ze overgaan op voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. En dit geldt uiteraard ook voor onze trouwe viervoeters. Hij heeft net zo goed gezond natvoer nodig, om goed in z’n vel te zitten. Aarzel dus niet en breng vandaag nog een bezoekje aan onze site platinum.com om meer informatie te krijgen over dit boeiende onderwerp. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al terug te mogen zien als een nieuwe klant.

Natvoer voor de hond bestaat bij ons grotendeels uit verse vis en vers vlees

Als u ervoor wilt zorgen dat uw Dalmatiër goed gezond is, dan is natvoer voor de hond van het merk Platinum de enige juiste keuze. Want alleen hierdoor krijgt hij de juiste voedingsstoffen binnen om zijn energielevel op peil te houden, alle organen te verzorgen en telkens een goede trek te hebben. Bent u bang dat uw huisdier het natvoer voor de hond misschien niet zal lusten en wilt u graag eerst een kleine hoeveelheid proberen, voordat u gelijk een hele verpakking aan gaat schaffen? Bij ons kan het allemaal. Neemt u gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden; wij denken graag met u mee! Verder kunnen wij u nu ook alvast wel vermelden dat ons natvoer voor de hond door bijna alle hondjes zeer gewaardeerd wordt. Dit komt omdat we met verse ingrediënten werken, die het dier natuurlijk aanspreken. En zeg nou zelf, u houdt toch ook niet van kunstmatige kleur- en smaakstoffen om uw eten op te leuken? Gun uw huisdier het allerbeste en geef hem natvoer voor de hond van Platinum, zodat hij weer kan rennen, springen, spelen, achter stokken aan kan gaan en dergelijke. U hebt eigenlijk geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen, omdat wij de allerbeste hondenvoeding bieden die u tegen zult komen. Ons gespecialiseerde team heeft nauwkeurig uitgezocht wat een hond eigenlijk allemaal nodig heeft op een dag aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. En juist van die ingrediënten hebben wij het heerlijke natvoer voor de hond samengesteld. Dit bestaat is dan ook:

  • Gemaakt van de beste bestanddelen
  • Hoofdzakelijk vlees of vis
  • Volledig glutenvrij
  • Niet uit water, wat dat wordt alleen maar toegevoegd om een dezelfde hoeveelheid voor een hogere prijs te kunnen verkopen
  • Uit vleesstukken die gegaard zijn in eigen vocht

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de voordelen van ons natvoer voor de hond. Surf dus snel naar onze website platinum.com en sla uw slag!

Een betaalbare keuze voor u

Het staat als een paal boven water dat er ontzettend veel baasjes zijn die denken dat ze heel erg diep in de buidel zullen moeten tasten voor zulk hoogwaardig natvoer voor de hond en daarom zijn ze geneigd om dit maar aan hun neus voorbij te laten gaan. En daarmee dus ook aan de neus van hun viervoeter. Dit ontneemt hem de kans op een gezond en vitaal leven, omdat zo’n dier daar nou eenmaal vlees en vis voor nodig heeft. Zo hoort het in de natuur. Dus als u wijs bent en goed na gaat denken, dan geeft u uw Dalmatiër vanaf nu af aan altijd natvoer voor de hond van Platinum. Dit zal niet alleen u geen windeieren leggen, maar ook uw hondje. Hij hoeft daardoor minder vaak naar de dierenarts, want hij zal minder vatbaar zijn voor ziekten. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten? Neem dan gerust even een kijkje op onze website, want daar vindt u heel veel informatie, waaronder de exacte bereidingswijze en de ingrediëntenlijst van ons natvoer voor de hond. Zo weet u precies wat u koopt! Heeft u desondanks nog vragen? Schroom dan niet en neem contact op met ons team. Wij staan u graag te woord via de telefonische klantenservice.


Comments are closed.