Dieren en Toebehoren

Ik kocht via deze site het konijnenhok waar ik al lang naar op zoek was

zondag, 1-4-2018  

Nog niet heel lang geleden heb ik een konijn gekocht, omdat ik het heel erg leuk vond om een beetje gezelschap in huis te hebben. Ik ben namelijk een echte dierenliefhebber en ik ben altijd al zot geweest op konijnen. Omdat ik altijd een drukke baan heb gehad, had ik nooit de tijd om ook echt een konijn te kopen, maar sinds ik wat minder ben gaan werken heb ik tijd voor andere dingen en ben ik dus een konijn gaan kopen. Aangezien ik dit dier in de winter heb gekocht, heb ik hem eerst vooral bij mij in huis gehad, maar nu het lente is, lijkt het mij leuk om mijn konijn in een mooi konijnenhok buiten te laten verblijven. Vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar een site waar ik een mooi konijnenhok kon vinden. Dat was niet heel eenvoudig. Er zijn namelijk tegenwoordig heel veel bedrijven die je kunnen helpen aan een konijnenhok, maar deze zijn altijd heel erg klein en maar zelden zijn ze ook voorzien van een goede ren, terwijl dat voor mij een absolute eis was. Vandaar dat ik maar eens even op de site van Dierenverblijf.com ben gaan kijken om te zien of ze hier misschien ook een mooi konijnenhok voor mij in de aanbieding hadden. Dat bleek zeer zeker het geval te zijn. Ik heb hier namelijk precies het konijnenhok gevonden waar ik naar op zoek was. Ik had namelijk een paar harde eisen waar ik niet van wilde afwijken en dus ben ik goed gaan kijken of ik op de site van Dierenverblijf.com een konijnenhok kon vinden dat geheel bij mijn wensen aansloot. Dat was zeer zeker het geval en daar ben ik heel erg blij om. Ik kan daarom ook iedereen die op zoek is naar een mooi konijnenhok aanraden om een keer naar de site van Dierenverblijf.com te gaan om te kijken wat u hier allemaal kunt vinden.

Geeft uw konijn de ruimte, gun hem een mooi konijnenhok

Wanneer u van dieren houdt, moet u ze niet opsluiten in een klein hokje, dat is altijd mijn gedachte geweest wanneer het ging over konijnen. Vandaar dat ik er ook alles aan gedaan heb om voor mijn konijn een mooi konijnenhok te vinden waarin hij ook goed zou kunnen bewegen. Mocht u ook op zoek zijn naar een mooi konijnenhok, dan raad ik u van harte aan om een keer te komen kijken op de site van Dierenverblijf.com. Hier kunt u namelijk een konijnenhok bestellen met een ren. Ik heb dat ook gedaan en wel een die zowel onder als naast het hok zelf geplaatst is. Hierdoor heeft mijn konijn heel erg veel ruimte en ik merk dat hij het heel erg leuk vindt om in de ren te verblijven. Nu het straks steeds mooier weer wordt, is het voor het diertje dan ook heel prettig om lekker buiten te kunnen dartelen. Daarbij heb ik gekozen voor een kunststof verblijf, waardoor ik er in de loop der jaren ook geen onderhoud aan hoef te plegen. Ik ben daarom dik tevreden met mijn aankoop.

Ik kreeg een gratis grasbal bij mijn aankoop

Toen ik mijn bestelling bij Dierenverblijf had geplaatst, zag ik tot mijn grote verbazing dat ik een grasbal bij mijn bestelling zou ontvangen. Dat was een leuk extraatje waar ik graag gebruik van wilde maken. Kortom:

  • bij Dierenverblijf.com heb ik precies het juiste hok gevonden
  • mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd
  • ik kreeg een leuk extraatje bij mijn bestelling


Comments are closed.