Dieren en Toebehoren

In deze trimsalon in Putten bieden we diverse behandelingen aan

donderdag, 1-2-2018  

Hebt u een rashond? Of is het meer een afvalbakkenras zoals men dat in de volksmond zegt? Iedere hond verdient liefde van zijn baasje. En een hond met haar tot over zijn ogen moet zo nu en dan geknipt worden. Bij een hond noemt men dat natuurlijk niet “knippen”, maar “trimmen”. In onze trimsalon in Putten vindt u Heidi die al sinds jaar en dag in deze plaats op de Veluwe honden trimt. Dat is trouwens niet de enige bezigheid zoals u in deze tekst kunt lezen. Komt u gerust eens langs voor een adviesgesprek of maak direct een afspraak met deze trimsalon in Putten voor een knipbeurt. Het is aan te raden om in het voorjaar een hond met middellang of lang haar te knippen. Want ze verliezen weliswaar hun wintervacht, dat neemt nog niet weg er niet nog wat meer haar af mag. Want de zomers zijn in Nederland tegenwoordig behoorlijk zwaar voor u en uw hond. We kennen minstens twee hittegolven per jaar ook al regent het de rest van het seizoen. Een goede zaak om dus af en toe uw hond te trimmen in deze trimsalon in Putten. Ook honden met een ras status die u zelfs gebruikt voor wedstrijden wilt u af en toe kortwieken. Daar komt uiteraard heel wat kennis bij kijken. Het kan echt om de millimeters gaan en dat is per type rashond verschillend. Deze trimsalon in Putten is gespecialiseerd in het trimmen van de Field Spaniel maar als u een ander type rashond wilt laten trimmen dan bent u vanzelfsprekend ook meer dan welkom.

Lees online alles over deze trimsalon in Putten

Hebt u geen idee welke ras uw hond is? Dan knipt Heidi op basis van de rashond waar uw hondje het meest op lijkt. En als het niet voor een wedstrijd is dan nemen we het karakter van uw hond graag mee in de overweging hoe te knippen. Een stoere hond krijgt een stoere look en een lieve hond een speels kapsel. Zo is er voor elke hond de perfecte trimbeurt te vinden in deze trimsalon in Putten. En dat is zeker niet alles want we bieden u een keur aan extra behandelingen aan. Dit zijn behandelingen die u ook los kunt aanvragen en u kunt denken aan:

  • Het knippen van de nagels. Dit kan ook tussendoor snel even gedaan worden.
  • Het controleren van het gebit. Eventueel reinigen we dit als dit eenvoudig kan worden gedaan, zonder strubbelingen. En anders verwijzen we u daarvoor even door naar de dierenarts.
  • Doet uw hondje veel aan het zogenaamde “sleetje rijden”? dan is het zaak om de anaalklieren te legen. Dat doen we vanzelfsprekend geheel handmatig.
  • Hebt u het idee dat uw hond last heeft van vlooien? Heidi inspecteert dat in de trimsalon in Putten en kan uw hond vervolgens direct behandelen.
  • Kijk voor het totaal overzicht snel even op de website!

Vergeet u niet om ons te volgen op Facebook?

Ziet u het wel zitten om even bij deze trimsalon in Putten langs te gaan? U kunt altijd even langskomen maar om er geheel zeker van te zijn dat uw hond direct geholpen kan worden raden we het aan om van te voren even een afsprak in te plannen. U kunt ons via de mail en uiteraard ook telefonisch bereiken. Ten slotte kunt u vele foto’s zien van honden die we in het verleden hebben geknipt op onze Facebookpagina. Wellicht staat uw hond er binnenkort ook wel tussen dus vergeet niet om de site Hondentrimsalon-Heidi.nl te bookmarken en ons op Facebook te liken.


Comments are closed.