Nieuws

Stallampen

maandag, 19-1-2015  

Bent u op zoek naar stallampen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want op nostalux.nl vindt u een hele reeks aan stallampen die niet zullen misstaan. Kom dus gauw eens een kijkje nemen, u zult uw ogen niet geloven al was het alleen al vanwege het uitbundige assortiment gecombineerd met zeer scherpe prijzen. Wij leveren dan ook enkel van bekende merken en daardoor kan het lijken alsof de prijzen van de stallampen wat aan de hoge kant zijn. Maar kijkt u eens naar andere sites of ga eens wat tuinwinkels en lampenwinkels af, dan komt u er al gauw achter dat wij voor weinig geld exclusieve stallampen in petto hebben waar u aldus flink in kunt investeren. Deze lampen zijn roestvrij en gaan daardoor erg lang mee. Dat klinkt u ongetwijfeld als muziek in uw oren want u wilt natuurlijk als geen ander dat uw stallampen wel een tijdje buiten boven bijvoorbeeld de ingang van uw achterdeur, uw scheurtje of wellicht uw daadwerkelijke stal kan blijven hangen zonder dat u hier erg veel omkijken naar hebt of om de haverklap opnieuw moet gaan zoeken naar nieuwe stallampen. Dat is dan ook zeker niet aan de orde als u kiest voor deze exclusieve stallampen bij Nostalux. Dat is overigens niet zo maar iets dat we nu zeggen want veel eerdere bezoekers zijn vervolgens klant bij ons geworden en ze hebben zo waar de moeite genomen, en daar zijn we ze dan ook erg dankbaar voor, om een recensie te schrijven of om ons te beoordelen dor een cijfer te geven. We mogen dan ook met trots stellen dat we een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,1 hebben dus nu hoort u het ook eens van een ander in plaats van onszelf. Hopelijk doet die informatie u overstag gaan en gaat u binnenkort ook met ons in zee. Wij kijken nu al uit naar de samenwerking.

Kijkt u eens bij ons naar stallampen

Stallampen hebben wij aldus in overvloed en het zou ons erg verbazen als u uit deze brede selectie niet iets weet te vinden dat goed bij u aan de muur hangt. Onze stallampen zijn uiterst eenvoudig te bevestigen en kunnen wel tegen een stootje. Bij alle lampen vindt u informatie en details zodat dit uw keuze vergemakkelijkt. Zo vindt u onder andere de volgende specificaties bij onze stallampen:

  • het merk
  • het model, de specificaties en de maten
  • een korte beschrijving over het type lamp en de stijl van de stallampen die u prefereert
  • welk type gloeilamp, spotlight of spaarlamp allemaal passen
  • en uiteraard de beschikbaarheid. De kans is groot dat we uw favoriete stallampen op voorraad hebben. we hebben namelijk een uitgebreid magazijn en doen er alles aan om ons assortiment op peil te houden. Dit doen we mede door in het groot, oftewel in bulk in te kopen. een extra voordeel daarbij is dat we daardoor korting krijgen op de inkoopsprijzen en die hebben we natuurlijk doorberekend in onze verkoopsprijzen zodat ook u hier de vruchten van kunt gaan plukken. We kunnen e stallampen over het algemeen binnen 1 à 2 dagen leveren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de eerdergenoemde beschikbarheid, het tijdstip waarop u bestelt en de dag waarop u besteld. Het is logisch dat we niet bezorgen op zondag en feestdagen dus vandaar dat we een marge van twee dagen hebben ingebouwd op alle bestellingen waaronder die van de stallampen
  • en ten slotte vindt u de prijs en hopelijk vindt u dat meevallen zodat u de volgende stap kunt gaan maken: een bestelling opgeven

Het daadwerkelijke bestellen gaat overigens net als bij andere webwinkels op dezelfde manier. U geeft maar aan wat u wilt hebben, geef uw contactgegevens en adresgegevens door en maak uw bestelling stallampen compleet door het geld over te maken met behulp van iDeal, PayPal of met uw credit card zoals Visa en Mastercard. En dan kunt u rustig wachten zonder uw deur nog uit te hoeven.

Bestel vandaag en ontvang het morgen al aan huis

Bent u iemand die graag de kat uit de boom kijkt? Dan kunnen we u geen ongelijk geven want foto’s kunnen bedriegen ook al is dat totaal niet de intentie. Mochten de stallampen dan ook tegenvallen, zijn ze te groot of te klein of passen ze simpelweg niet bij de rest van uw tuininterieur? Dan kunt u ze vrijblijvend binnen 14 dagen retourneren en dan zijn er geen kosten aan verbonden. Sterker nog: u hoeft niet eens vooraf te betalen. Als u wel tevreden bent, dan maakt u het bedrag over en zijn de lampen geheel van u. En wilt u ze aldus retourneren, dan hopen we dat u kiest voor andere stallampen. In principe kunt u dit net zo vaak doen totdat u de ware gevonden hebt. Daar doen wij beslist niet moeilijk over, dat hoort nu eenmaal bij onze klantenservice. Overigens hebben we naast de stallampen nog een erg breed assortiment op het gebied van verlichting. Dus wanneer u op zoek bent naar buitenverlichting of binnenverlichting, denkt u dan eens aan ons en verspreidt het woord. Overigens hebben we daarnaast ook zeer stijlvolle brievenbussen, zonnewijzers, raam – en deurdecoraties en ook accessoires voor in de tuin, op het terras en ga zo maar door. Benieuwd naar onze koopjes? Klikt u dan op de knop “aanbiedingen” en profiteer van spetterende kortingen en acties. Wacht dus niet langer maar kom snel naar onze site.


Comments are closed.