Dieren en Toebehoren

We ontwerpen uw volière geheel naar uw wensen

donderdag, 4-5-2017  

Wilt u een volière in uw achtertuin laten bouwen om uw favoriete vogelsoorten in te houden? Dan komt er nog heel wat bij kijken. Zo moet een vogel op de eerste plaats voldoende bewegingsruimte krijgen. Duiven en roofvogels kunt u hierin houden en zo nu en dan uit de volière laten zodat ze een stukje kunnen vliegen. Maar dat is voor de meeste vogels niet een optie omdat ze dan simpelweg niet meer terugkomen. In dat geval moet u de volière een stuk groter maken zodat de vogels lekker kunnen rondvliegen. Gaat het om een kooi voor kippen dan is de hoogte niet echt belangrijk maar gaat het meer om de ondergrond waarop ze lekker kunnen scharrelen. Op de tweede plaats staan natuurlijk de kosten voor de bouw van een volière centraal. U wilt het speciaal laten ontwerpen en vervaardigen van een materiaal dat niet corrodeert. U bent in ieder geval bij ons aan het juiste adres want wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kijkt u maar eens bij Eurokooi. U zult zien dat we voor voornamelijk particulieren volières op maat bouwen. Ook voor een kinderboerderij, een professioneel vogelhouder of een dierentuin kunnen we u van dienst zijn. Wij zijn namelijk van geen kleintje vervaard en houden wel van een uitdaging in onze vestigingsplaats Best, nabij Eindhoven.

Een volière voor in uw achtertuin of voor in het park

Een volière bestellen is vanaf nu een eitje want we werken snel en op maat door heel Nederland. Het materiaal dat we gebruiken is het lichtgewichte aluminium. Aluminium is een zeer bewerkbaar metaal dat erg stevig is en niet kan roesten. Geheel afhankelijk van uw situatie, de soorten vogels die u houdt of wilt gaan houden en de ruimte die u beschikbaar hebt, kunnen we een schets maken. We geven u altijd eerst een volledige inzage in de prijzen waar we na het ondertekenen van de offerte natuurlijk niet vanaf zullen wijken. Daardoor bent u bij ons geen dief van de portemonnee als u een volière wilt laten plaatsen. Naast de volière kunnen we diverse andere producten leveren en met elkaar combineren. Want we leveren tevens de inrichting van de kooi zoals stokjes en paaltjes en natuurlijk etens- en drinkbakjes.

  • Tevens kunnen we allerlei dierenverblijven op maat maken zoals katten- en hondenverblijven. Handig als u een asiel opricht of een honden- en kattenhotel,
  • Wilt u dat uw kat buiten kan zijn maar niet uit uw tuin kan wandelen? Laat dan een kattenren bouwen.
  • En ten slotte bouwen we graag uw vijveroverkapping, er kan geen kat meer bij!

Vergeet niet om ons via de sociale media te volgen

Op onze website vindt u vele reacties van tevreden klanten en diverse foto’s van reeds voltooide vogelkooien en andere producten die we hier in Best maken. Als u nog meer beeldmateriaal zoekt dan moet u eens op Facebook kijken. Regelmatig updaten we onze pagina zodat u als eerste onze producten kunt bekijken. Hebt u een volière bij ons besteld? Dan horen we graag hoe u dit hebt ervaren en of u blij bent met het product. Laat een berichtje achter en geef ons een cijfer. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren en daar zijn we uiteraard erg trots op. Wilt u de volière of een ander product eens van dichtbij bekijken? Wilt u vervolgens met ons genieten van een kopje koffie of thee en uw wensen op papier laten zetten zodat we snel kunnen beginnen met de bouw van uw gewenste volière? Komt u dan eens langs in onze showroom!


Comments are closed.